Vážené zákaznice a zákazníci, pokud zůstane objednávka týden (7 kalendářních dnů) neuhrazena a nebudete reagovat ani na mailovou výzvu nebo se nedohodneme na jiných podmínkách, tak bude stornována, aby se zboží neblokovalo pro další platící zákazníky. Toto se samozřejmě netýká objednávek na dobírku. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

5,0 91 hodnocení
Přidat hodnocení
5
89x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KF Avatar autora | 8.12.2018
Doporučuji!!
MS Avatar autora | 7.12.2018
celková spokojenost
ZP Avatar autora | 30.11.2018
Velice spokojená , rychlé dodání , obchod doporučuji????
VB Avatar autora | 27.11.2018
Mám jej nejradši :)
LK Avatar autora | 26.11.2018
Super.
IR Avatar autora | 24.11.2018
Skvela devcata, doporucuji!
LV Avatar autora | 23.11.2018
Velice
MH Avatar autora | 20.11.2018
Všetko je super, najmä komunikácia. Dlhá bola iba doba dodania.
Avatar autora | 17.11.2018
Výhoda - velmi rychlé, krásně zabalené.
MK Avatar autora | 16.11.2018
S odesláním vše v pořádku ... potisk látky trochu křivý , ale za tu cenu, dostačující... Děkuji M.K.
BO Avatar autora 20.11.2018
Třeba je ta křivost záměr autora látky ;-) Pro info - jedná se o tuto vánoční látku https://www.barevnyobchod.eu/latky/vanocni-bavlnena-latka-cervena-s-vlockami-a-hvezdami/
Avatar autora | 16.11.2018
+ Vřelá komunikace.

S obchůdkem jsem velmi spokojena. Paní je velmi milá, ochotná. Prostě nadprůměrné služby. Vřele doporučuji!
Avatar autora | 16.11.2018
Rychlé dodání, skvělá komunikace, krásné zboží
Avatar autora | 15.11.2018
+ rychlý nákup

Avatar autora | 14.11.2018
+ rychlost a kvalita

Velká ochota, vstřícnost, komunikativnost, bleskové odeslání kvalitního zboží, doručeno za 20 hodin od odeslání objednávky.... Moc chválím paní Alenu Mátlovou :-) , moc jste mi pomohla, ze srdce děkuji.
Avatar autora | 14.11.2018
Výběr zajímavého zboží pro kreativní tvorbu
Avatar autora | 13.11.2018
velký výběr zboží, možnost okamžité platby a rychlost zpracování objednávky a následného dodání
LO Avatar autora | 12.11.2018
S nákupem jsem velice spokojená, látky přišly do 3 dnů. Jsou moc pěkné. :)
IK Avatar autora | 12.11.2018
vše super
P Avatar autora | 12.11.2018
Jsem velmi spokojená. Rychlá možnost platby, velmi rychlé vyřízení a odeslání objednávky. Se sbožím jsme taktéž maximálně spokojena.
MK Avatar autora | 9.11.2018
velmi spokojená

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 92

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.